PAIKALLINEN – LUOTETTAVA - LAADUKAS

Sivuston alla on itsenäisiä yrittäjiä ympäri suomen, joita yhdistää halu tarjota laadukasta ja luotettavaa palvelua paikallisesti. He ovat LVI-alan ammattilaisia, joiden työlle saat aina takuun. Tämä mahdollistaa läpinäkyvän hinnoittelun ja luotettavuuden tehdylle työlle.

Putkisaneeraukset.fi – sivuston ylläpitäjänä toimii lvi-alan tukkuliike, jonka toimintaperiaatteena on tarjota huipputuotteita ja panostaa näiden tuotteiden laatuun. 

LVI-Gate on sitoutunut kouluttamaan palvelun yrittäjiä käytettävistä asennusmenetelmistä yhteistyössä tuotteiden valmistajien kanssa varmistaaksemme laadukkaan lopputuloksen tehdylle työlle.

1

Putkiremonttisi toteutetaan saksalaisen Viegan laadukkailla ja luotettavilla osilla. Yli 100 vuoden kokemus - Made in Germany

2

LVI-GATE on ollut alan ammattilainen yli 20 vuoden ajan. Sadat LVI-alan ammattilaiset ovat valinneet LVI-Gaten yhteistyökumppanikseen laadun ja palvelun tehokkuuden vuoksi.

3

Putkiremontti edellyttää suunnitelmallista toimintaa, joten on tärkeää valita kumppaniksi kokenut asiantuntija. Tuomme kokemuksen, varmuuden ja luotettavan hinnoittelun lisäksi takuun tehdylle työllemme.

4

Hyvällä pohjatyöllä ja asiantuntemuksella tehdyt putkiremontit nostavat kiinteistön arvoa ja säästävät asukkaiden kuluja. Yhteistyökumppanimme ovat alan rautaisia ammattilaisia!